Fine dining ravintoloita


Ravintola Pöllöwaari 

Gourmet annokset ja tunnelmallinen miljöö takaavat unohtumattomat hetket Pöllöwaarissa. Ravintolan korkeatasoiset tuotteet ovat saanet tunnustusta Chaîne des Rôtisseurs -palkinnolla. Teemamenut ja à la carte annokset laaditaan kotimaista ruokakulttuuria arvostaen. Pöllöwaarin ruokalistalta löytyy myös kotimaisista ja mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista valmistettu Jyväskylä menu.Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin (sunnuntaisin avoinna tilauksesta).
Yhteystiedot: puh. +358 (0)14 333 900
myyntipalvelu@hotelliyopuu.fi
Hotelli Yöpuu
Yliopistonkatu 23, Jyväskylä
 

Hotelli Alban ravintola 

Hotelli Alba sijaitsee upeassa järvimaisemassa Jyväsjärven rannalla. Ravintolan ruokalistalta löytyy laaja valikoima erihintaisia vaihtoehtoja ja ravintola on palkittu Chaîne des Rôtisseurs -kilvin. Hotelli Alban ravintola on avoinna maanantaista sunnuntaihin.
Yhteystiedot: puh. +358 (0)14 636 311
info@hotellialba.fi
Hotelli Alba
Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
 

Kellariravintola Harmooni 

Jugendtyylillään hurmaava Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa matkakeskusta vastapäätä. Kellari à la carte tarjoilee suomalaista lähiruokaa modernilla otteella. Harmoonin makumaailma saa voimansa neljästä vuodenajasta ja menu koostuu kausittain vaihtuvista, lähituottajien parhaista raaka-aineista. Tarjolla on sesongin mukaisesti järvien kalaa ja metsien riistaa. Ravintola Harmooni on avoinna maanantaista lauantaihin (sunnuntaisin suljettu).
Yhteystiedot: puh. +358 (0)20 7353 401
myynti@acravintolat.fi
Väinönkatu 1, Jyväskylä
 
Ravintola Peurankello tarjoaa perinteisin menetelmin valmistettua, korkeatasoista ruokaa paikallisista raaka-aineista. Chaîne des Rôtisseurs -kilvin palkittu Á la Carte ravintola on kulinaristinen nautinto makuhermoja hivelevine aterioineen sekä viineineen. Ravintola sijaitsee kylpylähotelli Peurungan yhteydessä, Laukaassa, puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Ravintola on avoinna keskiviikosta lauantaihin (sunnuntaisin suljettu).
Yhteystiedot: puh. +358 (0)20 751 6751
peurunka@peurunka.fi
Kylpylähotelli Peurunka
Peurungantie 85, Laukaa
  • Missä?

  • Jyväskylä Convention Bureau
  • Toimisto: Tietotalo, Kilpisenkatu 1, 40100 Jyväskylä

  • Postiosoite:
  • City of Jyväskylä
  • PL 1008
  • 40101 Jyväskylä
  • Suomi