Seurusteluravintoloita Jyväskylän keskustassa


Ravintola Trattoria Aukio  

Trattoria Aukio on konstailematon Italian keittiöiden parhaimpia makuja tarjoava ravintola Solo Sokos Hotel Paviljongissa. Pasta, pizza, risotto ja bruschetta on italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa. Kaikki ravintolassa tarjottavat viinit tulevat Italiasta. Ravintola on avoinna maanantaista sunnuntaihin.
Yhteystiedot: puh. +358 (0)10 785 1110
trattoria.aukio@sok.fi
Solo Sokos Hotel Paviljonki
Lutakonaukio 10, Jyväskylä
 

Frans & Sandra

Frans & Sandran ruokalistan antimet saattelevat maalaisranskalaisten nautintojen ääreen. Tuoreet ja puhtaat raaka-aineet, ranskalaisen keittotaidon pitkät perinteet sekä keittiömestarien luomukset muodostavat kokonaisuuden, josta löytyy suosikkeja moneen makuun. Ravintola on avoinna maanantaista sunnuntaihin.
Yhteystiedot: puh. +358 (0)10 785 1020
Original Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä
 

Jalo Kitchen & Lounge

Ravintola Gastropub Jalo tarjoaa itse tehtyä, aidonmakuista ja rehellistä pubiruokaa ja hyödyntää lähituottajien laadukkaita raaka-aineita. Ruokalista sisältää vaihtuvia annoksia kauden mukaan sekä suosikeiksi muodostuneita klassikkoannoksia. Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin (sunnuntaisin suljettu).
Yhteystiedot: puh. +358 (0)10 7851 030
Original Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä
 

Ravintola Colonial 

Scandic Jyväskylä -hotellin ravintola Colonial tarjoaa arkipäivisin lounasta sekä iltaisin ja viikonloppuisin maukkaan ruoan voi valita ravintolan laajasta à la carte -ruokalistasta. Colonial ravintolan ruokien makujen kirjo ulottuu tapaksista salaatteihin, burgereihin, pastoihin ja grilliherkkuihin. Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin (sunnuntaisin suljettu).
Yhteystiedot: puh. +358 (0)9 4739 9418
jyvaskyla@scandichotels.com
Scandic Hotel Jyväskylä
Vapaudenkatu 73, Jyväskylä


Viikinkiravintola Harald 

Viikinkiravintola Haraldin viikinkimiljöössä seilaat keskelle viikinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat pitojen kohokohtia. Haraldin kylässä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Osa annoksista tarjoillaan viikinkihengen mukaisesti miekasta tai kilveltä. Ravintola on avoinna maanantaista sunnuntaihin.
Yhteystiedot: puh: +358 (0)44 766 8205,
jyvaskyla@ravintolaharald.fi
Kauppakatu 33, Jyväskylä
 

Ravintola Salitintti ja ravintola Bistro

Scandic Laajavuoren seurustelu-ruokaravintola Salitintti tarjoaa niin à la carte annoksia kuin buffet-tarjoiluja isommillekin ryhmille. Ravintolasta löytyy myös lounas- ja illallisbuffetit. Hotellin toinen tunnelmallinen ravintola Bistro tarjoilee herkkuja läheltä ja kaukaa, mutkattomalla otteella ja ranskalaisilla makuvivahteilla rennossa bistroympäristössä. Ravintola Salitintti on avoinna maanantaista lauantaihin (sunnuntaisin suljettu). Ravintola Bistro on avoinna maanantaista sunnuntaihin. 
Yhteystiedot: puh. +358 14 4581009
laajavuori@scandichotels.com
Scandic Laajavuori
Laajavuorentie 30, Jyväskylä
  • Missä?

  • Jyväskylä Convention Bureau
  • Toimisto: Tietotalo, Kilpisenkatu 1, 40100 Jyväskylä

  • Postiosoite:
  • City of Jyväskylä
  • PL 1008
  • 40101 Jyväskylä
  • Suomi