Jyväskylä Convention Bureaun uudet nettisivut ja uusi osoite

17.12.2015

Jyväskylän yliopiston, kaupungin, ammattikorkeakoulun, koulutuskuntayhtymän ja yritysten yhteenliittymä Jyväskylä Convention Bureau (JCB) on avannut uudet ja entistä monipuolisemmat nettisivut 16.12.2015 osoitteessa www.jcb.fi
Jyväskylä Convention Bureau tarjoaa apua kansainvälisten sekä valtakunnallisten kokousten, konferenssien ja kongressien hankkimisessa Jyväskylään. Maksutonta sekä puolueetonta asiantuntija-apua saa muun muassa suunnitteluvaiheeseen, tapahtuman hakumenettelyyn ja hakuvaiheen markkinointiin.

Uudistetut nettisivut palvelevat kohdennetusti kongressien järjestäjiä ja osallistujia. Sivuilta löytyy kattavasti yleistietoa Jyväskylästä ja kaupungin tarjoamista palveluista ja mahdollisuuksista.

Kongressin järjestäjille on tietoa ja vinkkejä käytännön järjestelyihin sekä Jyväskylä Convention Bureaun mahdollisuuksista auttaa hakuprosesseissa. Sivustolta löytyvät Jyväskylän seudun kongressi- ja majoitustilat, oheisohjelmatarjonta, liikenneyhteydet sekä muut järjestäjän tarvitsemat palvelut.

Kongressiin osallistujille kerrotaan käytännön vinkkejä ja faktatietoa Jyväskylästä, esitellään majoitus-, ravintola- ja aktiviteettitarjontaa. Sivustolle on lisäksi koottu aina tarpeellista tietoa liikenneyhteyksistä Jyväskylään.

Uudistetuilta nettisivuilta voi lukea myös aihepiiriin kuuluvia ajankohtaisia uutisia sekä tutustua tuleviin kokous-, konferenssi- ja kongressitapahtumiin. Sivuilta löytyy lisäksi markkinointimateriaalia ja hyödyllisiä linkkejä.
 

Uusi osoite 2.1.2016 alkaen


Jyväskylä Convention Bureau muuttaa tammikuussa 2.1.2016 uuteen osoitteeseen Jyväskylän kaupungin tiloihin.

Postiosoite:
Jyväskylän kaupunki
PL 193, 40101 Jyväskylä

Käyntiosoite:
Tietotalo, Kilpisenkatu 1, 40100 Jyväskylä

Puhelinnumero ja sähköpostiosoite pysyvät samoina.

Lisätietoja:

Jaana Ruponen
markkinointipäällikkö
050 344 6496
jaana.ruponen@jcb.fi
  • Where?

  • Jyväskylä Convention Bureau
  • Office: Tietotalo, Kilpisenkatu 1, 40100 Jyväskylä

  • Address:
  • City of Jyväskylä
  • PL 1008
  • 40101 Jyväskylä
  • Finland